h1

ALGUNES SORTIDES FETES EL 2009

31 gener 2010

Com sabeu molts dels que visiteu aquest bloc, les sortides a altres viles són una de les activitats prioritàries de les colles geganteres. I és que el sistema de «torna-visites» permet, mitjançant l’intercanvi de visites, aconseguir la participació de colles d’altres viles en les trobades pròpies. 

Vol dir això que si fem moltes sortides al llarg de l’any aconseguirem l’assistència de moltes colles forànies a les nostres trobades locals, que, en el nostre cas, són al maig, en commemoració de Sant Feliu 2001 ciutat gegantera -i que enguany, a més, celebrarem el 25è aniversari dels Gegants de la Ciutat-, i a l’octubre, en el marc de les Festes de Tardor. 

Per això, durant el 2009, i també el 2010, la nostra Colla està realitzant força sortides, per tal de comptar amb la presència de nombroses colles a la trobada del 29 de maig. 

Vet aquí un resum breu de les sortides de 2009 de les quals, per manca de temps, no hem donat notícia en aquest bloc fins avui. 

Tàrrega ciutat gegantera (29 de maig de 2009)

 

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig, Tàrrega va esdevenir ciutat gegantera de Catalunya. Sant Feliu de Llobregat, com a ciutat gegantera que ha estat, fou representada pels Gegants de la Ciutat i pels gegants de l’ACF. 

La cercavila de ciutats geganteres.

 

Els tigretons.

Per veure un àlbum de fotos –> AQUÍ 

Sant Cugat del Vallès (27 de juny de 2009)

 

El dissabte 27 de juny, vam anar a la trobada gegantera de Sant Cugat del Vallès, la cercavila de la qual va discòrrer pels carrers d’aquesta ciutat entre la plaça de l’ajuntament nou i la plaça vora el monestir de Sant Cugat. 

Els músics de la Colla en acció

El cavaller Guillem

Per veure un àlbum de fotos –> AQUÍ 

Ribes de Freser (17-18 de juliol de 2009)

 

El cap de setmana del 17 i 18 de juliol, la pirenenca vila de Ribes de Freser va organitzar la trobada gegantera commemorativa dels 25 anys del Manelic i la Núria. Els Gegants de la Ciutat, en una trobada que va aplegar 26 colles, van fer-los costat en aquesta celebració. 

La plantada (1)

La plantada (2)

El cap de colla mirant d'encendre el foc.

Per veure un àlbum de fotos –> AQUÍ 

Teià (8 de novembre de 2009)

 

El 8 de novembre els Gegants de la Ciutat van visitar la vila de Teià, on van prendre part en la trobada gegantera organitzada per la Colla de Geganters de Teià. 

El ball (1)

El ball (2)

Els músics.

Per veure un àlbum de fotos –> AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: