h1

HEM ANAT A LES FESTES DE SANTA EULÀLIA (BARCELONA)

20 febrer 2009

El dissabte, 14 de febrer, els nostres gegantons, el Llorenç i la Mercè, acompanyats dels músics de la colla, van participar en el cercavila de gegants històrics de les festes de Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona.

Ha sigut una sortida que recordarem, per diverses raons:

Els nens i nenes els protagonistes de la festa

Els protagonistes d’aquesta sortida han estat els més petits de la colla, ja que eren els portadors de les figures i els que feien ballar als gegantons; aquest cop, els adults hem fet de “pares i mares” i hem pogut gaudir i admirar que bé que ho fan els nostres nens i nenes (i no és pasió de mare).

Els portadors de gegantons han fet un recorregut fantàstic, ple de ganes i il·lusió, acompanyats dels músics que amb la seva “marxa” han omplert de música els carrers de Barcelona.

Una sortida amb dos cercaviles i plena de públic

Primerament, s’ha fet la plantada a la plaça Ramon Berenguer el Gran, després s’ha fet un petit cercavila fins a la plaça Sant Jaume, on totes les colles han interpretat un ball. I, per finalitzar, s’ha fet un altre cercavila fins al Palau de la Virreina.

Durant els dos cercaviles, els carrers de Barcelona estaven plens de gent, amb un ambient festiu, de celebració; i això és molt gratificant, ja que un dels nostres principals objectius és fer gaudir a la gent d’aquesta festa tradicional. La plaça Sant Jaume estava plena, no només de gegantons (que hi havia molts), sinó també de públic de totes les edats, que estava gaudint de la mostra de balls.

Ball a la plaça Sant Jaume

Els gegantons han fet el ball a la plaça Sant Jaume, amb molt de públic, però això no ha estat cap problema per a ells; tot el contrari: els ha donat força per fer un bon ball. Els que ho han passat una mica malament han estat els músics, que s’han hagut de pujar a l’escenari per tocar; en un primer moment esteven força neviosos, però, un cop a dalt, han començat a tocar i semblaven veritatbles professionals. Fins i tot, la colla que anava darrera, els ha demanat tocar per ells, i al final han fet dues cançons dalt de l’escenari.

Estrena de nous portadors

A més de tot això, avui han fet l’estrena oficial tres nous portadors de gegantots: l’Adrià, el Didac i la Carlota; benvinguts a la colla. 

Després d’aquesta sortida podem confirmar una cosa: tenim una gran cantera, amb moltes ganes i il·lusió.

MOLTES FELICITATS GEGANTONERS I MÚSICS, SOU ELS MILLORS!!!

Per veure l’àlbum de la sortida –> AQUÍ

One comment

  1. […] EL CONTE! ANEM A BARCELONA (SANTA EULÀLIA) febrer 5, 2010 El dissabte 13 de febrer, de la mateixa manera que ara fa un any, els gegantons de la mColla, en llorenç i la Mercè, rèpliques dels Gegants Vells de la Ciutat, […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: